Skip to content

Super tilbud til alle medlemmer i Vidar-Ulkebøl Håndbold

Kære medlemmer.

Vi vil gerne sige 1000 tak. Tak for den store opbakning vi har fået under Corona nedlukningen, og det gør vi med et super godt tilbud til alle nuværende og kommende
medlemmer.

Tilbuddet er følgende:

Betal kontingent for sæson 2021/2022 inden den 18. juni 2021 og få vores helt nye klubdragt med gratis. Ja — du hørte rigtigt. Klubdragten er med i kontingentet.

Det eneste du skal gøre er:

Gå ind via dette link og betal kontingent for kommende sæson: https://www.vidar-ulkebol.dk/spillere/betal-kontingent/

Herefter går du ind via dette link og bestiller den nye klubdragt: https://www.vidar-ulkebol.dk/om-vuh/klubtoej/

Tag herefter kvitteringen med over i hallen og bestil vores nye klubdragt på en af vores planlagte prøvedage. Disse prøvedage er:

Tirsdag den 22. juni 2021 kl. 16.00-20.00
Torsdag den 24. juni 2021 kl. 16.00-20.00

Her vil Bruno fra Sport Direct være til stede i hallen, så I kan finde den helt rigtige størrelse. Når det er gjort — garanterer vi, at dragten vil blive leveret inden den 1. august, så den er
klar til den nye sæson.

VIGTIG INFO:
Betaler du senere end den 18. juni – men inden den 15. september 2021 – er  klubdragten stadig med i kontingentet. Dog bliver klubdragten først leveret, når den er klar.

Betaler du kontingent efter den 15. september 2021, er klubdragten IKKE Iængere med i kontingentet.

HUSK:
Brug dit/dit barns eksisterende login (email/mobil nr. + password) — kun nye medlemmer skal oprette nyt login. Dette vil lette vores administrative arbejde meget, hvis medlemmet
kun oprettes en gang. (Vi skal manuelt rydde op) Har du glemt dit password, se brug funktionen: “glemt password”. Har du problemer så kontakt Ida S. Jeppesen (idasjeppesen@gmail.com).

This Post Has 4 Comments

 1. Hejsa. Er der klubdragtsprøvedage i løbet af efteråret? Vores datter Marie er lige startet denne sæson og vi har dd betalt kontigent.

  Mvh Sanne og Marie Dam Søndergaard

  1. Hej Sanne og Marie.

   Der er ikke planlagt yderligere prøvedage, men I er velkommen til at gå ned i Sport Direct, Alsgade 54. Der har I mulighed for at finde den rigtige størrelse.

   Hilsen Ida
   VUH Ledergruppen

 2. Jeg synes det er et godt hold og man lære mange ting og det er gode træner og vis man godt kan lide at spille handblod eller en leder efter et hold man kan spille handblod er det er rigtig godt hold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top