Skip to content

Stævner

Som afslutning på en sæson deltager vores U11, U13 og U15 hold i forskellige stævner.

U11 og U13 deltager i Frø Cup i Aarup på Fyn, U15 deltager i påskestævnet i Vojens. Fælles for de 2 stævner er, at de er med overnatning.

Alle klubbens hold deltager også i Vidar Cup som afvikles her i Sønderborg i slut april/start maj. Stævnet er ikke et overnatningsstævne. Vidar Cup er vores stævne – hvilket betyder at vi er med til at planlægge og afvikle dette stævne. Det betyder at der er mange opgaver vi som klub skal sørge for. I vil som forældre blive bedt om at hjælpe til med at løse disse opgaver – primært tidtagning om lørdagen i de haller vores hold spiller i. Dog kan andre opgaver, så som opstilling af borde og stole forekomme. Informationer omkring dette sendes når stævnet nærmer sig. Bemærk: Vidar Cup er gratis for spillerne at deltage i. Dette er dog kun muligt hvis I som forældre hjælper med at løse de små opgaver der undervejs.

Påske Cup i Vojens afvikles, som navnet siger, i påsken og varer 3 dage. Stævnet er kun for vores U15 drenge og piger. Der er fælles afgang fra Ulkebøl Hallen og deltagerne kører samlet til Vojens i bus. Prisen for stævnet er inkl. Bus og forplejning alle dage. Invitation sendes ud i løbet af januar måned.

Frø Cup i Aarup på Fyn, afvikles slut april/start maj og varer en hel weekend. Stævnet er for vores U11 og U13 drenge og piger. Der er fælles afgang fredag eftermiddag ca. kl. 16.00 og spillerne er retur søndag aften ca. kl. 18.00. Prisen for deltagelse er inkl. bus og fuld forplejning hele weekenden. Invitation til stævnet sendes ud i løbet af januar måned.

For Påske Cup i Vojens og for Frø Cup i Aarup gælder det, at spillerne tilmeldes via hjemmesiden. Der betales ved tilmelding.

Back To Top