skip to Main Content

Kampe

Når du er håndboldspiller i Vidar-Ulkebøl Håndbold, har du muligheden for at deltage i kampe, hvor der spilles imod hold fra andre klubber.

Som U6 og U8 spiller deltager du i kampe som afvikles som stævner på udvalgte datoer i løbet af en sæson.

Ved U6 og U8 forventer vi, hvert barn har mindst 1 forældre med til kampe. Dels til at køre børnene, men også for at hjælpe børnene godt på vej. For nogen børn er det en stor udfordring at være afsted til kamp, og så er det rart at have en forældre med.

Ved U6 og U8 stævnerne spiller hver hold 2-3 kampe pr. stævne. U6 og U8 deltager pt. i 5-6 stævner på en sæson.

Spiller du på U10 drenge eller piger, spiller du kampe ca. hver 2. weekend. Her spiller du 2 kampe hver gang du er afsted. Kampene afvikles som et lille mini stævne, hvorfor der er ventetid mellem kampene. Ved U10 er det forældrene der står for transport af spillerne til kampene. Når du er afsted til kampe, er det vigtigt at du har en lille madpakke med. Ventetiden kan godt blive lang hvis man er sulten. I Vidar-Ulkebøl Håndbold har vi det princip, at spillerne ikke må nyde fastfood, slik og sodavand mellem kampene. Dette må vente til efter den sidste kamp er spillet.

Ved hjemmekampe på U10 holdene er det forældre der sidder ved tidtagerbordet og styrer haluret og resultattavlen undervejs i kampen. Det er trænerne for U10 holdene der giver besked om hvornår netop du skal sidde tidtager.

Spiller du U12 eller U14 spiller du kampe hver weekend. Typisk om søndagen. Dog kan kampe om hverdagen også forekomme, dog i meget begrænset omfang.

Ved både U12 og U14 er det forældre der står for kørsel af spillerne til kampe. Det er også forældrene der ved hjemmekampe, sidder tidtager og styrer haluret og resultattavlen undervejs i kampen.

For U12 og U14 spillere er det vigtigt at spillerne er klædt fysisk godt på til kampene. Søvn og den rigtige kost er vigtig når dit barn skal være fysisk aktiv.

Back To Top