Skip to content

Træningsweekenden

Hvert år i slut august/start september afholder vi en træningsweekend.

Træningsweekenden er for alle spillere årgang U4 til og med U15.

Træningsweekenden starter med fælles velkomst om lørdagen kl. 08.30 i Ulkebøl Hallen. Her gives praktiske informationer til alle deltagere. Velkomsten afsluttes med et fælles foto af alle deltagere som senere skal bruges som billede på hjemmesiden og på vores juleskrabe kalender som sælges i november/december.

Efter fælles velkomst starter selve træningsweekenden. De enkelte hold skal nu i gang med forskellige aktiviteter i og omkring Ulkebøl Hallen. Der er bl.a. håndboldtræning med gæsteinstruktører, aktiviteter med fokus på teambuilding, cykelsponsorløb – hvor alle spillere cykler penge ind til klubben og naturligvis spisepauser hvor klubben stiller forplejning til rådighed.

Cykelsponsorløbet er en meget vigtig indtægtskilde for klubben. Hver spiller skal inden træningsweekenden afvikles, finde sponsorer der vil give et lille beløb pr. km. Den enkelte spiller cykler. Ruten som spillerne cykler, er ca. 1,4 km. lang og går rundt omkring hallen. Når træningsweekenden er slut vil hver spiller modtage regningerne til de sponsorer de selv har skaffet. Det er vigtigt at disse regninger afleveres til de personer der har sagt ja til at sponsorerer, så de kan blive betalt. De sidste par år har klubben på denne måde tjent mellem 20.000,- og 25.000,-. Penge som har stor betydning for vores klub, da de er med til at betale for stævner, busser til stævner og mange andre ting.

Når alle hold har været igennem de planlagte aktiviteter om lørdagen, afsluttes dagen med en fælles tur i svømmehallen efterfulgt af middag på Ulkebøl Skole. Når middagen er nydt, er der fælles hygge i Ulkebøl Hallen og dagen sluttes af med overnatning inde i selve hallen. U7 spillere overnatter ikke.

Det koster 150,- for U4-U7 spillere og 200,- for alle andre, at deltage denne weekend.

Invitationen sendes ud via mail/hjemmesiden og der tilmeldes via hjemmesiden.

Træningsweekenden er en meget festlig aktivitet som rigtig mange spillere og trænere sætter stor pris på. Det er en god tradition i klubben og et sted hvor spillere på tværs af årgangene lærer hinanden at kende. Det er derfor meget vigtigt for klubben, at dette arrangement bliver afviklet i en god og rar atmosfære. Dette kræver at der er mange frivillige hjælpere, som giver en hånd med undervejs denne weekend. Vi håber derfor at rigtig mange forældre vil deltage undervejs som hjælper.

Back To Top