Skip to content

Medlemsfremgang og årets blæksprutte

Medlemsfremgang
Formand i Vidar-Ulkebøl håndbold, Tommy Vedstesen fremlagde på klubbens generalforsamling en glædelig beretning, hvor han bl.a. kunne nævne at klubben i modsætning til rigtig mange håndbold klubber i Danmark, kan melde om fremgang på antallet af medlemmer, VUH er gået fra 177 til 197 aktive håndboldspillere.

Vidar-Ulkebøl Håndbold tillægger det stor betydning at børnene ikke alene skal udfordres på håndbolden, men også have gode sociale fælles oplevelser med i bagagen. Klubben arrangerer derfor bl.a. biograftur og bowlingture, udover at klubben deltager i flere nationale stævner hvert år.
Herefter blev det hurtigt klart for generalforsamlingen at økonomien var afstemt og der var genvalg til Helle N. Jessen og Christina Wagner til Ledergruppen(bestyrelsen), ny bilagskontrollant blev Christiane Bro Simonsen.

Blæksprutten Bremer
Vidar-Ulkebøl Håndbold havde for et par år siden den glæde at kunne starte en pris, ”Blæksprutten Bremer” opkaldt efter den første modtager Jette Bremer. Prisen uddeles årligt på klubbens ordinære generalforsamling.
Dette års ”Blæksprutten Bremer” blev Alice B. Olesen, for sit virke igennem en årrække bl.a. med mange konsulentopgaver til stor glæde for klubbens trænere. Alice går gerne foran med nye tanker og ideer, til hvordan klubben arbejder mere struktureret og effektivt, ikke alene på det administrative, men også på det praktiske arbejde med bl.a. forældre hjælp. Det sidste bliver det næste, da man i Vidar-Ulkebøl Håndbold, nu arbejder med at stifte VUH’s venner, her har Alice naturligvis også sagt ja til at være med…

Alice B. Olesen får overrakt Blæksprutten Bremer prisen.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top