Skip to content

Vidar-Ulkebøl Håndbold kåret som “Årets Børnehåndbold forening” i Jydsk Håndbold Forbund

Pressemeddelelse

Ulkebøl den 8. marts 2017

Vidar-Ulkebøl Håndbold kåret som “Årets Børnehåndbold forening” i Jydsk Håndbold Forbund

Hos Jydsk Håndbold Forbund har man bidt mærke i de positive trends og tiltag der er blevet gjort i håndboldklubben. Det blev hædret ved forbundets generalforsamling den 6. marts 2017.

Formand for Vidar-Ulkebøl Håndbold, Tommy Vedstesen, havde taget turen til Vojens til generalforsamlingen mandag den 6. marts. På turen derop havde han en god fornemmelse i maven: “Vi var faktisk indstillet til prisen for Årets Børnehåndbold allerede i 2015, men dengang gik prisen til Løjt. Med alle de positive tiltag og resultater vi har skabt i 2016, var jeg sikker på vi havde en god chance i år”.

Vidar-Ulkebøl Håndbold hører til under Jydsk Håndbold Forbund kreds 8. Et udvalg i kredsen har kigget på de indstillinger som klubberne eller enkeltpersoner er kommet med. Udover årets børneklub blev “årets kreds 8’er” og “Den gode ungdomshistorie” hædret på generalforsamlingen.

“At få prisen gør mig stolt og utrolig ydmyg. Prisen er udelukkende et resultat af det kæmpestore arbejde der lægges i klubben af alle de mange frivillige hjælpere, trænere og ledere. Og ikke mindst forældrene, der altid er villige til at støtte op og give en hånd med. Uden denne hjælp kunne vi ikke have fået denne pris, det er helt sikkert. ”

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top