Skip to content

Vigtige informationer omkring håndboldtræning og kampe

Vedr. følgende hold:

U4/U6 mix
U7/U8 mix
U9/U11 drenge og piger
U13 drenge og piger
U15 drenge og piger

Vigtige informationer omkring håndboldtræning og kampe.

Som de fleste af jer sikkert ved, så kom der i fredags yderligere restriktioner for afvikling af kampe og træning, og disse retningslinjer er naturligvis også gældende for vores hold. Det betyder følgende:

Gældende fra torsdag den 29. oktober

    • Alle spillere, trænere og forældre over 12 år skal bære mundbind, så snart de træder ind af døren til hallen. Spillerne må tage mundbindet af, når de træder ind på banen for at træne. Det samme gælder for trænerne.
    • Forældre må tage deres mundbind af, når de sidder på deres plads. Så snart man rejser sig og går, skal mundbindet tages på igen. Forældre der sidder tidtager skal ikke have mundbind på når de sidder ved tidtagerbordet. Dog skal de tage mundbind på når de forlader tidtagerbordet.
    • Forældre må gerne deltage i træningen på de mindste hold, og skal ikke bære mundbind under træningen. Når børn og forældre forlader banen efter træning – skal der igen bæres mundbind. Der må maks. være 50 personer samlet til denne træning.
    • Øvrige retningslinjer som allerede er udsendt omkring rengøring, bad og lign. er stadig gældende.

 

Vedr. følgende hold:

Senior damer
Håndbold Fitness
Five-a-Side

Efter der er kommet nye retningslinjer for foreningsidræt for voksne, samt en indskærpelse af forsamlingsforbuddet, ser vi os i Vidar-Ulkebøl Håndbold nødsaget til at tage følgende skridt.

Al træning og kamp for ovennævnte hold er lukket de næste 4 uger. Herefter forventer vi, at nye retningslinjer bliver givet til klubberne fra DHF samt DIF.

Selv om det er muligt at samles 10 mand til træning, har vi i ledergruppen besluttet, at vi lukker ned for træning. Med en tilladt forsamlingsgrænse på 10 personer, mener vi ikke, at vi er i stand til at afvikle en god og indholdsrig træning, hvorfor det er bedre at lukke ned de 4 uger. Vi beklager meget og håber på, at vi kun skal lukke ned i 4 uger. Vi er dog også godt klar over, at som tingene er lige nu, så kan yderligere nedlukning komme på tale. Så snart vi ved mere om dette, melder vi det ud til jer.

Vi håber at denne lille pause er hurtigt overstået, og ser frem til at se jer alle i hallen igen.

Med sportslig hilsen

Ledergruppen

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top