Skip to content

Vidar-Ulkebøl piger i 2. division

Vi har i dag udsendt følgende pressemeddelelse til de lokale medier:


Ulkebøl den 14. september 2017

Vidar-Ulkebøl piger i 2. division

U14 piger går en spændende sæson i møde efter at det lykkedes dem at kvalificere sig til 2. division. Også 2. holdet har ambitioner.

Træner Carsten Lorenzen: “Selvom vi kun har været igang i kort tid efter sommerferien, så viste pigerne hvad de dur til og kvalificerede sig til 2. division”.

Der er plads til alle på U14 piger holdet hos Vidar-Ulkebøl. Det bedste hold er altså nu at finde i 2. division, mens 2. holdet  er tilmeldt B-puljen – med en ambition om at kunne spille med i A-rækken efter jul.

“Vi kan rumme mange spillere og har et fantastisk team omkring holdet. Så der er plads til de spillere der gerne vil være med i toppen, har evnerne og ambitionen, men så sandeligt også til de piger der bare gerne vil dyrke en sjov, spændende og udfordrende sport, hvor der også er plads til grin og sjov” slutter Carsten.

Vil du prøve kræfter med håndbold, så kig forbi og prøv håndbold tirsdag fra 17.30-19.00 i Humlehøj Hallen eller torsdag 19.00-20.30 i Ulkebøl hallen. Alle er velkomne.

For evt. yderligere information kontakt:

Træner for U14 Piger, Carsten Lorenzen, tlf. 2160 0150.
PR ansvarlig for ledelsesgruppen i Vidar-Ulkebøl Håndbold, Jan Jørgensen, tlf. 4243 1999.

./. Vedhæftet foto er til fri afbenyttelse

Kort om Vidar-Ulkebøl Håndbold
Vidar-Ulkebøl Håndbold er en selvstændig håndboldklub med hjemmebane i Ulkebølhallen og træning i primært Ulkebøl- & Humlehøjhallen. Klubben tilbyder træning for børn og unge fra U6 til og med U14 samt dame senior & håndboldfitness hold. Klubben har pt. 278 aktive medlemmer.

Back To Top