Skip to content

Pressemeddelelse: Vidar-Ulkebøl Håndbold inviterede indenfor

Ulkebøl den 29. oktober 2016

Vidar-Ulkebøl Håndbold inviterede indenfor

Som et led i DHF’s jagt på vækst indenfor for håndboldsporten med det 4 årige projekt ”Knæk Kurven”, har Sønderborgs børnehåndboldklub Vidar-Ulkebøl Håndbold valgt at deltage aktivt.
I maj måned i år påbegyndte klubben deres arbejde med det ene af hovedindsatserne – nemlig Klub-building. Under dette forløb får klubben redskaber til, hvordan de kan optimerer driften, få flere frivillige hænder samt udvikle deres håndboldprodukt.

Efter nogle måneders arbejde med projektet inviterede Vidar-Ulkebøl Håndbold en tidlig efterårsaften alle med tilknytning til klubben indenfor, for at fortælle mere om Klub-building samt inddrage dem i håndboldklubbens verden. Som en del af invitationen, var der sørget for underholdning til de fremmødte børn imens forældre i ro og mag kunne deltage aktivt i aftenens program.
Til stor glæde for klubbens ledergruppe endte det med fuldt hus i Ulkebøl Hallen. I alt mødte der 66 forældre samt 110 børn op denne aften.

På halvanden time blev forældre introduceret i hvad det vil sige, at drive en børneklub som Vidar-Ulkebøl Håndbold. Fordelt på 5 forskellige poster i hallens areal stod frivillige klar til at fortælle, forklare og inddrage forældrene i aktiviteterne. Derudover var JHF’s kredskonsulent Carsten Glejberg også tilstede for at fortælle om ”Knæk Kurven” og styre slagets gang.

Hvis du spørger formanden Tommy Vedstesen, om selve aftenen, så gik den udover al forventning. ”Det er svært at få armene ned efter en sådan aften, hvor vi som klub virkelig mærker den store opbakning vi har blandt vores forældre og frivillige. Nu ser vi frem til det videre arbejde, og tror på vores anstrengelser bærer frugt.”

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top